网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
Appreciation towards villegasbueno arquitectura for providing the following description:

该项目位于14世纪修建的古老城堡(Castillo de El Real de la Jara)内。城堡坐落在塞维利亚北部山脉自然公园内一处高山的山顶位置。业主为塞维利亚省政府,该政府一直致力于塞维利亚省南部安达卢西亚地区的可持续发展和社会和谐项目。

The intervention takes place in the “Castillo de El Real de la Jara”, a fortress dating from the 14th century, located on the highest point of the hill right north of the village, in the county and Natural Park of the North Range of Sevilla. The commission was made by the Diputación Provincial de Sevilla, and has been funded by the FEDER Operational program for Andalucía for Sustainable development and social cohesion project for the North Range and South Range of Sevilla.







城堡庭院的西北角有少量价值很小的历史残留物。城堡位居战略要地,其南面建造了一条防线以防御葡萄牙侵略者。从周围的Cala 和Santa Olalla del Cala城堡仍可看到这条防线。

十分紧张的项目预算和保留城堡的历史遗产(尽管价值很小)是主导该设计的主要因素。改造完成后,闲置的城堡再次焕发活力,成为小镇居民的聚集之所。

The castle courtyard has few historic remains of very little value localized on its northwest corner, though the fortress had a strategic situation, onthe “Banda Gallega”, a defense line built to protect the south from possible portuguese invasions. This line can be still perceived through the visualconnection with the nearby castles of Cala and Santa Olalla del Cala.

The main factors of our design approach were an extremely tight budget, the preservation of the heritage character of the castle, total respect to the previous interventions -despite their quality or value-, bringing the inmaterial property back to the village and guaranteeing the use of the castle asa gathering place for its people.





为了减少对原有环境的破坏,建筑师利用了石头基质的天然坡地地形以及城堡墙壁和门形成的原有空间布局。在设计中,两侧的挡土墙定义了整个空间。

改造后的区域变成了全新的公共广场,城堡墙壁相当于城市结构,门为街道入口,而内部空间则为休闲娱乐区。这是一个大自然环抱的城市空间。

To minimize the intervention, in the design we took profit of the natural steep grounds of the castle formed by the natural rock substrate and thepreexisting spatial structure the castle doors and walls gave, with just two series of retaining walls to enable the use of the space.

The intervention becomes a new public square, the castle walls as urban fabric, the doors as street-like entrances, the interior a place to enjoy.A new urban space surrounded by nature.











Project name: EERJ. Adaptation of the inner ward of El Real de la Jara Castle.Completion date: january 2013.Location: El Real de la Jara Castle, North Range of Sevilla Natural (Spain)Gross area: 1.409 m2 Budget: 147.588,00

专筑粮仓——互动式资料分享平台

汇集众多高价值的设计资料,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,专筑将同您一起构建全球最大的设计资料库!

粮仓资料2群new:204369168  
专筑粮仓资料2群

学习,交流,群分享定期更新大量资料
【专筑网版权与免责声明】: 本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处,违者将追究其法律责任。
如未标明来源或作者,均来源于互联网,如有侵权,请致电,我们核实后将尽快删除。

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (9853 articles)


市政建筑 (153 articles)


西班牙 (612 articles)


2007 (49 articles)