网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
Arsenal为瑞士军队在第二次世界大战期间所建造,现在需要转化为居住空间。建筑师
保留了原有的结构,在内部加入了一个与墙壁有一定距离的玻璃立方体。原来墙上一
些历史痕迹比如标示“charge maximum 1500 kg au m2”[maximum load 1500 kg/m2]”被
保留了下来。

Architect: Ralph Germann architectes (www.ralphgermann.ch)
Furniture & Interior Design by Ralph Germann architectes
Photographer: Lionel Henriod / mc2
Photo stylist: Patricia Schmid

The owner of the arsenal wanted to convert this former Swiss army building, constructed
during the Second World War, into a habitable space.
Architect Ralph Germann’s transformation involved inserting a glass cube into the old
structure, an option which meant he didn’t have to touch the patina of the walls, and was
able to preserve the roof and some historic details such as the “charge maximum 1500
kg au m2”[maximum load 1500 kg/m2] sign on the wall.

Arsenal B47 / transformation by Ralph Germann architectes第1张图片

(上图)建筑师保留建筑原有的结构,在其内部加入一个与墙壁有一定距离的玻璃立方体。
建筑师在内部只使用了最简单原始的材料,比如落叶松,板岩,玻璃,金属,然后采
用简洁的线条让小屋备具品质。为了让这个独自处于山野的小空间更让人放松,设计
师在空间中加上了活泼的紫红色,比如卫生间的色彩。在这里,功能是最重要的,光
线和空间位居其次。在玻璃的盒子中心设计师又加了一个木盒子,这个盒子是功能的
心脏,提供厕所,壁柜,甚至床(床在不使用的时候可以折叠进木盒子)。五脏俱全
的舒适小屋面积为49平方米。
玻璃盒子与原有建筑之间的空间可以作为凉爽的回廊,打开原有建筑的木门,美丽的
风光和自然的采光便跑进屋中。

Whilst wishing to preserve this testimony to the past, the architect retained only simple
materials – noble and solid – including larch, slate, glass and metal. And by interpreting
them using clean, pure lines, he has given the chalet a timeless feel. To avoid sliding
into an atmosphere of austerity, Ralph Germann has added an unexpected touch of
colour behind the cloakroom door: a bold shade of fuchsia.

This design, functional above all else, places the emphasis on light and space. To
achieve the second, the architect has designed another cube – but in wood this time.
Set within the heart of the glass structure, it houses the WCs, cupboards, and even the
bed, which folds up when not in use. This optimises space in this area, which measures
only 49 m2.

A large picture window – that can be concealed or revealed thanks to double wooden
doors – and a long, horizontal window ensure excellent lighting.

Arsenal B47 / transformation by Ralph Germann architectes第2张图片

五脏俱全的舒适小屋面积为49平方米。玻璃盒子与原有建筑间的空隙是凉爽的回廊。

Arsenal B47 / transformation by Ralph Germann architectes第3张图片

打开原有建筑的木门,美丽的风光和自然的采光便跑进屋中。

Arsenal B47 / transformation by Ralph Germann architectes第4张图片

从室外看室内
Arsenal B47 / transformation by Ralph Germann architectes第5张图片
建筑外观,位于瑞士皑皑白雪的群山之中。
Arsenal B47 / transformation by Ralph Germann architectes第6张图片

(左)采用简洁的线条让小屋备具品质
(中)使用最简单原始的材料,比如落叶松,板岩,玻璃,金属。
(右)为了让这个独自处于山野的小空间更让人放松,设计师在空间中加上了活泼的紫红色,
比如房间配饰色彩和隐藏在木盒子中的卫生间色彩。
Arsenal B47 / transformation by Ralph Germann architectes第7张图片

在玻璃的盒子中心设计师又加了一个木盒子,这个盒子是功能的心脏,
提供厕所,壁柜,甚至床(床在不使用的时候可以折叠进木盒子)。

Arsenal B47 / transformation by Ralph Germann architectes第8张图片

Ralph Germann architectes

Founded in 2002 by Ralph Germann, the firm is a multidisciplinary practice based in
Vevey, Switzerland, with a team of seven collaborators. Ralph Germann is active in
various fields from architecture to furniture design.

Its architecture can be defined in two words : aesthetics and functionality. From
uncluttered or monastic interior to vernacular architecture, its projects create clever
interiors where minimalism means comfort.

The designed buildings are also dotted with unique furniture, customized for each
space, underlying the views and perspectives as the main assets of these projects.

专筑粮仓——互动式资料分享平台

汇集众多高价值的设计资料,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,专筑将同您一起构建全球最大的设计资料库!

粮仓资料2群new:204369168  
专筑粮仓资料2群

学习,交流,群分享定期更新大量资料
【专筑网版权与免责声明】: 本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处,违者将追究其法律责任。
如未标明来源或作者,均来源于互联网,如有侵权,请致电,我们核实后将尽快删除。

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (9371 articles)


居住建筑 (2881 articles)


住宅 (2326 articles)


瑞士 (233 articles)


钢材 (856 articles)


混凝土 (2243 articles)