网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第1张图片

建筑系学生在犹他州沙漠用重新利用的材料建造社区大厅
Architecture students build community hall in Utah desert using repurposed materials

由专筑网缕夕,李韧编译

一个大型的白色天篷为这座建筑提供遮阳效果,建筑主要材料为热轧钢材,这是由美国科罗拉多( Colorado)大学生设计建造,该项目的最大挑战在于其周围崎岖的环境。

A large white canopy helps shade this building clad in hot-rolled steel, which was created by university students in a Colorado design-build programme that is known for its work in rugged settings.

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第2张图片

该项目名为Confluence大厅,设计团队由来自科罗拉多建筑工作室的27名研究生组成,项目周期为19周。

项目场地位于科罗拉多丹佛大学建筑与规划学院(University of Colorado Denver's College of Architecture and Planning)内,该团队已经在偏远地区完成了一系列特色的项目,其中包括热轧钢材森林小屋,以及在纳瓦霍保护区(Navajo Reservation)建造的一座由风化金属和谷仓木材建成的住宅。

The project, called Confluence Hall, was designed and built in 19 weeks by a team of 27 graduate students from the Colorado Building Workshop.
The design-build programme, which is housed within the University of Colorado Denver's College of Architecture and Planning, has completed a number of distinctive projects in remote locations, including forest micro cabins clad in hot-rolled steel, and a pair of dwellings on the Navajo Reservation made of weathering metal and barn wood.

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第3张图片

该小组的最新项目位于犹他州 Moab区域外的沙漠地带,西邻Wingate悬崖,与东部的La Salle山接壤。这座建筑是科罗拉多实践训练学校(Colorado Outward Bound School)的一个社区场地,这个非营利组织十分专注野外实践教育。

培训课程教室、课程宣传室和社区餐厅等功能区域都设置于新建筑之中,该建筑具有高度的灵活性和多样化的功能分区。

The group's latest project is situated on a desert site just outside of Moab, Utah, and is bordered by the Wingate Cliffs to the west and the La Salle Mountains to the east. The building serves as a community venue for the Colorado Outward Bound School, a nonprofit focused on wilderness education.
Training sessions, course briefings and community meals all take place in the new structure, which was designed to be highly flexible and contextually appropriate.

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第4张图片

科罗拉多建筑研讨会(Colorado Building Workshop)负责人说:“学生们与科罗拉多实践训练的工作人员、指导老师一起工作,设计建造了一个能够为人们提供最佳服务的成功作品。”该小组总结,Confluence大厅应该成为一个公共空间,功能可以灵活安排,为使用者遮风避雨,建筑结构高效合理,并使用一些自然的材料,同时与基地外部相连接。

"The students worked with the staff and instructors of Colorado Outward Bound to create a successful structure that would best serve the organisation," said the Colorado Building Workshop. "The team concluded that Confluence Hall should become a communal space that allows programmatic flexibility, mitigates the sun and wind, provides structural efficiency, and uses a palette of honest material while contextually linking to the rest of the site."

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第5张图片

建筑形态为长方形,建造于一个古老的房车场地上,这辆房车出售之后为该项目募集了资金,房车的基础、天井和现有基础设施被重复使用,缩短施工时间,并有助于降低成本。

外墙采用热轧钢板包裹,具有手工锈蚀的效果,这一元素的设计灵感来源于附近建筑所使用的耐候钢材。可伸缩的玻璃墙使内部和外部空间无缝连接。

Rectangular in plan, the building was constructed on the site of an old doublewide trailer, which was sold to help finance the project. The trailer's foundation, patio, and existing infrastructure were reused to reduce construction time and help keep costs low.
Exterior walls are wrapped in hot-rolled steel panels with a hand-rusted patina, taking cues from nearby buildings clad in weathering steel. Retractable glass walls enable a seamless connection between inside and out.

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第6张图片

为了遮挡建筑的西侧和北侧的强烈日光,设计团队安装了一个由细长柱支撑的大型白色天篷。天篷使用四英寸(约10厘米)绝缘墙板,这也是重复利用的材料。

To shade the west and north sides of the building, the team installed a large white canopy supported by slender columns. The canopy was constructed using four-inch (10-centimetre) insulated wall panels that were left over from another construction site.

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第7张图片

“钢结构能够承担较大的跨度,最大限度地减少所需结构柱的数量。”该团队负责人说,“结合使用Grasshopper软件计算,确定了天篷板和结构构件的间距,这样建筑能够在冬季享受充分的日光,在夏季也能避免阳光的直射。”

"The inherent structural capacity of the panels is leveraged to span large distances, minimising the amount of steel structure required," the team said. "Using a Grasshopper script [for algorithmic digital modelling], the spacing of canopy panels and structure was determined to allow for maximum sun penetration in the winter while allowing minimal sun exposure in the summer."

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第8张图片

建筑东侧布置了人行道,有助于减少室内流线循环的需要。混凝土墙与人行道相毗邻,遮挡住人们对于停车场的视线,同时仍保留了悬崖的景色。在北部,悬挂的钢楼梯连接到屋顶甲板。

The east side of the structure is lined by a walkway that helps minimise the need for indoor circulation. A concrete wall borders part of the walkway, blocking views of an adjacent parking lot while still allowing vistas of the cliffs. On the north, a hung steel staircase connects to a rooftop deck.

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第9张图片

该建筑分为四个功能区:室外聚会、室内聚会、烹饪和洗浴。

核桃木制品用于确定每个区域之间的距离,同时也用于区分不同的功能,例如,厨房和餐厅之间通过木制隔板分隔,让就餐区也能用于工作或会议。

The building is organised into four programmatic zones: exterior gathering, interior gathering, cooking, and bathing.
Walnut millwork helps define the thresholds between each zone while also facilitating different functions. A wooden partition between the kitchen and dining room, for instance, can be closed up to turn the eating area into a workspace or meeting room.

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第10张图片

在有“水疗中心”之称的浴室中,一个大水池面向西部的悬崖,双人淋浴室放置在室外,“这让人们在进入建筑物之前能够具有来自自然的引导。”

Confluence大厅是美国建筑学生设计建造的众多项目之一,其他项目有堪萨斯州立大学(Kansas State University)学生制作的金属廉租房,以及由耶鲁大学(Yale University )Jim Vlock设计的康涅狄格州(Connecticut)的预制住宅。

摄影:Jesse Kuroiwa

In the bathroom, referred to as "the spa", a large sink overlooks the bluffs to the west. A two-person shower was placed outside, "allowing guides coming in from the field a place to rinse off before heading into the building".
Confluence Hall is among numerous design-build projects created by architecture students across the US. Others include a metal-clad home for low-income tenantsthat was produced by Kansas State University students, and a prefabricated dwelling in Connecticut that was created by Yale University’s Jim Vlock First Year Building Project.
Photography is by Jesse Kuroiwa.

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第11张图片

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第12张图片

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第13张图片

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第14张图片

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第15张图片

简单但有深度,注重于野外建筑实践的学生作品第16张图片


出处:本文译自www.dezeen.com/,转载请注明出处。

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (9002 articles)


娱乐休闲建筑 (315 articles)


美国 (1048 articles)


热轧钢 (4 articles)


混凝土 (2172 articles)


木材 (2211 articles)