网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
Appreciation towards VDV ARQ for providing the following description:

占地面积800sqm的Pedro House位于离布宜诺斯艾利斯市30km的封闭式社区内,是一个中型的家庭住宅。它满足了业主社交生活的要求,具有灵活的空间、开阔的视野以及很好的隐私性。

Located on an 800sqm plot in a gated community 30km away from Buenos Aires city, Pedro House is a medium scale family housing that respondsto the requirements of an active social life, flexible spaces and visual amplitude, emphasizing the privacy.





住宅为围绕庭院的两层矩形结构,每一层都有自身独特的风格。一系列的开口设计将自然光线和空气引入每个房间,让内部空间变成室外空间的延伸。

The project is organized in two levels, under a rectangular pattern that develops around the joint of different courtyards, each of them with a particular character. This sequence of perforations allows the entry of natural light and air in every room of the house, while it makes the interiorspace becomes an extension of the outdoor space.







具有一定坡度的地形塑造了住宅的主入口。住宅面向街道,木质表皮成为公共区和私人区的分界线,围成了一个多功能的半封闭空间。内部的开放空间与花园融为一体,一个特色的整体空间由此形成。设有泳池的大庭院是该项目设计的核心所在。庭院带来开阔的空间感,并明确地区别出居住区和休闲区。所有主要房间都能观赏到庭院的美景。

The main entrance of the house is generated by the terrain elevation. Towards the street, the wooden skin acts as a barrier between public and private, generating a multipurpose partially covered space which, together with an open space, fully integrated with the garden, generates one unique single space. This large courtyard, which also houses the swimming pool, is the architectural heart of the project that spatially structuresit, setting the difference between the service area on one side and the living area on the other, and being the scene that all the main rooms look at.











极具特点的上层体量内包含三间卧室和一间开放式工作室。上层盒体面向中央庭院,其他三面较为封闭。北立面外表皮为可移动的木质栅栏结构。木栅栏关闭时,阳光从孔隙中投射进室内,带来斑驳的阴影,同时保证了房间的隐私性。

On the upper level, an unique volume holds three bedrooms and an open office. This box is opened to the north looking on the central courtyard of the house, while the rest of the facades are closed and without openings to the south, The skin that protects the north fa?ade is a system of mobile wooden blinds that, when it’s closed, filters the light to indoor spaces, giving shade and privacy to the rooms.















Proyecto: Pedro House Architecture: VDV ARQ Architects: arq. Victor Della Vecchia – arq. Ariel Ascione Colaborators: arq. Maximiliano Mazzitelli – arq. Ma Eugenia García Pellejero Location: Buenos Aires Village, Buenos Aires Year: 2013 Area: 320sqm Construction: Fader SA Landscape: Crook-Cabanillas Photographs: Curro Palacios TabernerPROYECTO

MORE: VDV ARQ
via:gooood.hk

专筑粮仓——互动式资料分享平台

汇集众多高价值的设计资料,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,专筑将同您一起构建全球最大的设计资料库!

粮仓资料2群new:204369168  
专筑粮仓资料2群

学习,交流,群分享定期更新大量资料
【专筑网版权与免责声明】: 本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处,违者将追究其法律责任。
如未标明来源或作者,均来源于互联网,如有侵权,请致电,我们核实后将尽快删除。

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (7308 articles)


居住建筑 (2323 articles)


住宅 (1799 articles)


阿根廷 (69 articles)


2013 (506 articles)


混凝土 (1942 articles)