网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第1张图片

Arshia Architects在好莱坞山设计的白色棱角住宅  
Arshia Architects completes angular white residence in Hollywood Hills

由专筑网朱王倩,杨帆,武晨编译

洛杉矶Arshia建筑事务所设计了一座白色雕塑型的山间住宅,以贴合其独有的对邻里分区的严格要求。
   
项目名为MU77,坐落在好莱坞山下的穆赫兰道旁。

Los Angeles firm Arshia Architects has created a sculptural white hillside residence to comply with the stringent zoning requirements of its exclusive neighbourhood.
The project – named MU77 – is perched on a hillside off Mulholland Drive, in affluent Hollywood Hills.
   
来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第2张图片
   

建筑师面对了许多区域性的限制,并被要求设计出四居室的空间。
   
“这个方案通过穆赫兰景观廊设计的严格控制,以及极端的场地限制而形成”,建筑师娓娓道来。

The architects faced several zoning restrictions that informed the design of the four-bedroom property.
"This scheme was moulded by the strict regulations of the Mulholland scenic corridor plan, along with extreme site constraints," said the architects.
     
来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第3张图片

“住宅将周围景观与几何形状相结合,模拟地形却又与自然形成的岩石层不同”。
      
为了保护洛杉矶周边地域的视野,工作室将18平方英尺(505平方米)的住宅嵌入地形中。这确保了项目不会影响到现有的街道视野。

"The residence is integrated into the surrounding landscape with a geometric appearance that mimics the terrain and sudden deviations of natural rock formations."
To protect neighbouring properties' views of Los Angeles, the studio sunk the home 18 feet (5.5 metres) into the terrain. This ensures that the project does not interfere with existing sightlines at street level.
     
来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第4张图片

住宅的上层布置了两间卧室和一间以滑动隔墙为特点的办公室。这些房间位于纵向体块末端的一侧。
   
建筑中心是通向两层高客厅的宽敞楼梯。

The house is entered on the upper floor, where the architects located two bedrooms and an office that features a sliding partition wall. These rooms are at either extremity of the longitudinal volume.
The centre of the building is occupied by a grand staircase that leads to a double-height living space.
   
来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第5张图片

来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第6张图片

“主要的起居和娱乐中心位于低层,与户外平台和泳池相结合,是快乐的天堂”,该公司说。
      
中心区域由横跨两层高的房子并朝向城市的落地窗采光。

"The main living and entertainment centres are situated on the lower level, aligned with the outdoor deck and infinity pool," said the firm.
This central area is illuminated by a floor-to-ceiling window that spans the house's two storeys and looks out onto the city.
     
来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第7张图片

来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第8张图片

来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第9张图片

家庭室位于西端尽头,同时主要卧室位于东面尽端。这样的好处是在住宅的北侧可以直接通向广阔的户外空间。
   
住宅的装饰采用了最简化的处理。该项目并不是通过定义其每个表面的复杂角度的几何形状来表达。

A family room is placed at the western extremity, while the master suite occupies the eastern end. These benefit from direct access to the expansive exterior space on the north side of the house.
The home's decor is kept at a minimum. The house is instead expressed through the complex angled geometries that define its every surface.
   
来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第10张图片

MU77曾获得过2016年度美国建筑师协会洛杉矶分会的设计奖。该奖项的授予也证明其设计的优秀。
   
LA以其前卫的建筑实验而闻名。位于该城市的其他项目包括白色线性住宅——复兴中世纪现代主义传统的项目,以及一座覆盖了黏合双面胶带的低矮民居。

MU77 recently earned a 2016 Design Award from the Los Angeles chapter of the American Institute of Architects. The award is given to a project that demonstrates excellence in design.
LA is known for its avant-garde architectural experimentation. Other projects in the city include a white rectilinear home designed to revive the tradition of mid-century modernism and a low-slung residence that was clad using adhesive double-sided tape.
     
来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第11张图片

来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第12张图片

来,躺在这里,闭上眼睛,用心“听”—这跃动的美好第13张图片


出处:本文译自www.dezeen.com/,转载请注明出处。


【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (8611 articles)


居住建筑 (2687 articles)


住宅 (2159 articles)


美国 (987 articles)


好莱坞 (17 articles)