网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
逐步扩建,让建筑更加自然第1张图片


Martha葡萄园小木屋扩建项目
Maryann Thompson refurbishes and extends shingled Cove House in Martha's Vineyard

由专筑网卓拉,李韧编译

马萨诸塞州的Maryann Thompson建筑事务所将一座小木屋进行了改造与扩建,建筑师将地面楼层开放,并在草地的边缘地区建造了两座新建筑。Cove小屋位于Martha葡萄园岛,这里远离马萨诸塞州海岸,长期以来一直是一个受欢迎的度假胜地。

Massachusetts firm Maryann Thompson Architects has enlarged a shingle-style house by opening up its ground floor, and building two additions on the grassy coastal property.
Cove House is situated on Martha's Vineyard – an island off the coast of Massachusetts that has long been a popular vacation spot.

逐步扩建,让建筑更加自然第2张图片


该项目包括一座现有的两层楼木瓦建筑,其中还有着白色框架窗户,这种设计手法类似于美国东北部的传统住宅。这座建筑面积达8000平方英尺(743平方米),由Maryann Thompson建筑事务所完全翻新,室内运用了简洁的白色,并开有新窗户,从而引入周围的自然风景。

The home comprises an existing, two-storey gabled building clad in shingles and featuring white-framed windows – similar to many traditional residences across the US Northeast.
Measuring 8,000 square feet (743 square metres), this was fully renovated by Maryann Thompson Architects with crisp, white interiors and other new window designs to emphasise the surrounding natural scenery.

逐步扩建,让建筑更加自然第3张图片


逐步扩建,让建筑更加自然第4张图片


建筑师重新规划了一层空间,增加了大型厨房和第二个主卧套间,而这里曾经用作车库。

另外两座木建筑分别为全新车库和独立船屋,这是建筑的额外扩建部分。

The studio also reconfigured the ground floor, creating a larger kitchen and adding a second master suite where a garage once stood.
A new garage and a separate boathouse – in the form of two wooden buildings – were built to replace the repurposed portion of the home, and provide extra space.

逐步扩建,让建筑更加自然第5张图片


逐步扩建,让建筑更加自然第6张图片


这两座建筑同样由木材覆盖,与原有建筑相呼应,但船屋用垂直木板覆盖了从矩形体块中切出的弯曲部分,更具现代触感。

Maryann Thompson建筑事务所在项目描述中说:“船屋设置有一个不起眼的小厨房、避风的船库、可以看到小海湾的室外冲洗站,以及一个地下桑拿浴室,里面有弯曲的雪松长椅和一个类似石窟的石洗站。”

Both are clad in timber to relate to the original home's construction, but the boathouse has a more contemporary touch with vertical boards covering a curving portion that is cut out from the rectangular volume.
"The boathouse includes an inconspicuous kitchenette as well as sheltered boat storage, outdoor rinse stations with a view of the cove, and an underground sauna with curving cedar benches and a grotto-like stone wash station," said Maryann Thompson Architects in a project description.

逐步扩建,让建筑更加自然第7张图片


对于整个项目的室内设计,工作室与来自北卡罗来纳州阿什维尔的Shelter合作,为建筑提供家具、墙纸和细部空间。

宽敞的餐厅和客厅中央有着圆柱形玻璃壁炉。建筑师在建筑顶部设置了锥形钢烟道,而非传统的砖石构件,而基地则由砖石建造。

For the interiors across the project, the studio collaborated with Shelter from Asheville, North Carolina, for furniture, wallpaper and detailing.
A spacious dining and living room features a cylindrical glass fireplace in the centre of the room. Replacing a masonry design, a conical steel flue sits on top, while the base is built from brick.

逐步扩建,让建筑更加自然第8张图片


逐步扩建,让建筑更加自然第9张图片


逐步扩建,让建筑更加自然第10张图片


破旧的天花板被拆除,暴露出屋顶的倾斜形式和胡桃木梁。

餐厅旁边的厨房设有类似温室的窗户,可以从天窗折叠到水平窗口。玻璃门通向香草花园、庭院和池畔,这里的景观由Michael Van Valkenburgh Associates (MVVA)设计完成。

The dropped ceiling was removed to expose the roof's pitched form, and structural walnut beams.
A kitchen next to the dining area features windows that resemble a greenhouse, which fold down from a skylight to a horizontal window. New glass doors lead to a herb garden, courtyard and poolside, where the landscaping was completed by Michael Van Valkenburgh Associates (MVVA).

逐步扩建,让建筑更加自然第11张图片


逐步扩建,让建筑更加自然第12张图片


一楼的主卧套间俯瞰着花园,另一间卧室则被改建成音乐室。在楼上,大部分布局得以保留,四间卧室仍然位于原来的位置。在其中两个房间里,窗户被加大,给原本传统的家增添了一分现代感,通往地下室的楼梯玻璃栏杆也添加了类似的效果。

The ground-floor master suite overlooks the garden, and another bedroom was converted into a music room.
Upstairs, much of the layout was retained with four bedrooms kept in their original locations. In two of these rooms, windows were enlarged to add a more modern feel to the otherwise traditional home. Glass balustrades along the stairwell that leads to the basement were added for a similar effect.

逐步扩建,让建筑更加自然第13张图片


整座住宅的墙壁和天花板都铺着白色的木镶板。浅色木地板令整个室内呈现自然和放松的状态。

在新英格兰,木瓦住宅很常见,而一些建筑师同样使用传统的覆层技术来创造同样具有现代气息的建筑形式,例如Matthew Baird设计的缅因州Somes Sound住宅、Deborah Richards设计的马萨诸塞州Family Lake住宅,以及Bates Masi设计的长岛Underhill住宅。

摄影:Chuck Choi

Throughout the home, white wood panelling is laid across the walls and ceiling. Light wood floors help to keep the interiors natural and relaxed.
Shingled houses are common in New England, while some architects have used the traditional cladding technique for more contemporary building forms. Examples include the Somes Sound House by Matthew Baird in Maine, a family lake house by Deborah Richards in Massachusetts, and the Underhill residence by Bates Masi on Long Island.
Photography is by Chuck Choi.

逐步扩建,让建筑更加自然第14张图片


逐步扩建,让建筑更加自然第15张图片


逐步扩建,让建筑更加自然第16张图片


逐步扩建,让建筑更加自然第17张图片


逐步扩建,让建筑更加自然第18张图片


【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (9841 articles)


居住建筑 (3019 articles)


住宅 (2460 articles)


美国 (1213 articles)


马萨诸塞州 (16 articles)


木材 (2471 articles)


玻璃 (1634 articles)


砖石 (62 articles)