网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第1张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

来自专筑编辑邱媚,刘庆新的报道。这个叫做Difficult Run的项目位于维吉尼亚州麦克莱恩市,占地七英亩,邻近林木场,周围坡度陡峭,丛林环绕,山清水秀。该项目的着力点在于对现有房屋的翻新、为房屋增添可持续性、增加一个新的独立车库和宾馆以及对场地进行综合重组。

From the architect. Located in Mclean, Virginia, this project is sited on a seven acre, steeply sloping, wooded lot bordering a stream and parkland trail, known as Difficult Run. The scope of work involved a complete renovation of an existing house, a substantial addition to the house, a new detached garage and guest house, and a comprehensive reorganization of the site.

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第2张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第3张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第4张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

项目以前存在的入口是一个狭小、曲折的车道和里面有限的停车空间。相邻植被杂草丛生,在许多地方严重影响别墅采光。作为翻修的一部分,大量的停车空间是必需的,这往往是给大家庭和公司聚会准备的。石灰岩墙壁上定制的钢闸门保障了住户安全。新的停车区和绿树成荫的入口被一系列的石灰石和堆积的石板墙映衬着,更突显出不同的铺设材料。围绕着一棵巨大、古老的雪松树,一个新的车库和宾馆的位置更进一步定义区分停车区。一堵带有水设计元素的石墙被引入,正对着主入口,将主轴线扩展开。这里还有石路和楼梯,耐候钢墙、 石笼石墙、超大游泳池、景观池、梯田和延伸平台,给这里提供了充足的室外生活空间。

The pre-existing approach to the house involved a narrow, meandering driveway with limited parking space. Adjacent vegetation was overgrown, and in many places, severely reduced the amount of light entering the house. As part of the renovation, extensive on-site parking was required to accommodate large family and corporate gatherings. A limestone wall with a custom designed steel gate creates a threshold to the property. The new parking area and tree-lined approach to the house is delineated with a series of limestone and stacked slate walls arranged on axis to the house and rendered with differing paving materials. A new garage and guesthouse structure is located to further define the parking area and is organized around a large, mature Deodar Cedar tree. A stone wall with a water element is introduced opposite the main entry and extends this principal axis. Stone paths and stairways, corten steel walls, gabion stone walls, a swimming pool with an infinity edge, a reflecting pool, terraces and decks, and structured plantings continue to organize the site and provide an abundance of outdoor living spaces.

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第5张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第6张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第7张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第8张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

现有的主结构建于 1965 年,在一个单一缓慢倾斜的屋顶与山脊线横跨沿对角线上方的正交排列的空间下有一系列内外空间。一个附加的六角形空间内有卧室。空间被柔和色调的材料包裹着,包括黑石板地板,灰色的石头墙和壁炉,还有黑色的木墙和天花板。除了大片的玻璃幕墙,室内被划分出比较暗的空间。在翻新主屋方面,设计师放弃了所有的室内装饰,围墙被拆, 空间被打开, 窗户被放大和替换,以此达到反射光线的目的。该项目在现有屋顶的基础上还有一些小的增建。虽然保留了屋盖结构,但是碎石铺砌的房顶替换成常规屋顶,利用了铅锡镀不锈钢材料。此外,顶板与压条边被干式堆积的板岩、 灰泥和石灰石混合材料取代。新的窗户由定制的钢幕墙和薄的塑钢组成。室内装饰包括寒武纪的奶白色石材和黑色的染色橡木地板,烟熏橡木、 胡桃木、 文革漆细木工制品、 玻璃、 磨砺、 抛光,锤绝对的黑色花岗岩。细节精致,没有装饰、包装或踢脚板。

The existing main structure, built in 1965, contained a series of interior and exterior spaces below a single, low-pitched roof with a ridgeline spanning diagonally above the orthogonally arranged spaces. An attached hexagonal volume contained the bedrooms. The space was wrapped in a muted palette of materials including dark flagstone flooring, gray stone walls and fireplaces, and dark wood walls and ceilings. This rendered existing interior spaces compartmentalized and dark, despite expanses of glass. In renovating the main house, all interior finishes were stripped, walls were removed, spaces were opened up and windows were enlarged and replaced, in an effort to reflect the light rather than absorb it. A series of small additions were implemented as required and located within the footprint of the existing roof. While the roof structure was retained, the ballast roofing was replaced with standing seam, terne coated stainless steel. In addition, the board and batten siding was supplanted with a combination of dry-stacked slate, stucco and limestone. The new window system is comprised of a custom steel curtain wall and steel windows with thin profiles. Interior finishes include Cambrian Cream stone and dark stained oak flooring, smoked oak, Wenge, Walnut and lacquered millwork, glass, and honed, polished, and hammered absolute black granite. Detailing is crisp and minimal with no trim, casing or baseboards.

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第9张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第10张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

新的附属建筑包括一个大的图书馆、 五间卧室、 浴室、 健身室、 媒体室、 洗衣房、和其他生活空间。这些新的空间是垂直布置的,由上往下,而不是逐级提升,尽量缩小新项目的外观尺寸,当进入该建筑,和这里的陡地形相互映衬。延伸的屋顶扩展了现有建筑略带倾斜的屋顶和在南部的角落采光,让人享受在木林中树木繁茂的景观和感受屋子底部流动的溪流。墙壁和细节加强主建筑的色调。

The new addition encompasses a large library, five bedrooms and bathrooms, an exercise room, media room, laundry room, and other support spaces. These new spaces are stacked vertically but descend, rather than ascend, minimizing the apparent size of the new structure as perceived upon entering the property, and to work within the steeply sloping topography. The rooftop of the addition extends the slightly sloping roofline of the existing house and folds up at the southern corner to capture light and to provide expansive views into the wooded landscape and stream below. Finishes and detailing continue the palette prescribed in the main house.

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第11张图片
After Floor Plan/后楼平面图

新车库能容纳三辆汽车,宾馆包括两间卧室。体量和材料的应用延续了主屋的风格。

The new garage accommodates three cars and the guesthouse includes two bedrooms. The massing and materials employed continue the language introduced at the main house.

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第12张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

这是一个大型且全面的项目,需要完全融合该地形的具体要求、与景观的融合、对主要结构的完全改造、显著的扩建以及一个独立的车库和旅社。这个项目的目标是把所有这些要求融合起来,为项目提供综合的内部和外部空间,巧妙运用了项目的位置优势。

This is a large and comprehensive project that entails a total integration of site specific requirements, landscape components, a complete renovation of a substantial structure, a significant addition and a separate garage and guesthouse. The goal of this project was to incorporate all of these requirements in a cohesive, site responsive manner that provides integrated interior and exterior spaces sensitive to the land the project occupies.

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第13张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第14张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第15张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第16张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第17张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第18张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第19张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第20张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第21张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第22张图片
Site Plan/场地平面图

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第23张图片
After Floor Plan/后楼平面图

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第24张图片
After Elevation/后立面

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第25张图片
After Elevation/后立面

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第26张图片
After Elevation/后立面

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第27张图片
After Elevation/后立面

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第28张图片
After Elevation/后立面

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第29张图片
Before Floor Plan/前楼平面图

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第30张图片
Before Floor Plan/前楼平面图

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第31张图片
Before Elevation/前立面

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第32张图片
Before Elevation/前立面

Difficult Run 公馆/ Robert M. Gurney Architect第33张图片
© Maxwell MacKenzie Architectural Photographer

建筑设计:Robert M. Gurney Architect
项目地点:美国 弗吉尼亚 麦克莱恩
项目建筑师:John Riordan, LEED AP
摄影:Maxwell MacKenzie Architectural Photographer
一期承包商:Peterson & Collins
二期承包商:Commonwealth Building & Design
景观设计:Lila Fendrick Landscape Architecture and Garden Design
工程:D. Anthony Beale LLC

Architects: Robert M. Gurney Architect
Location: McLean, VA, USA
Project Architect: John Riordan, LEED AP
Photographs: Maxwell MacKenzie Architectural Photographer
Phase 1 Contractor: Peterson & Collins
Phase 2 Contractor: Commonwealth Building & Design
Landscape Designer: Lila Fendrick Landscape Architecture and Garden Design
Engineer: D. Anthony Beale LLC

出处:本文译自www.archdaily.com/,转载请注明出处。


【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (10778 articles)


酒店建筑 (461 articles)


公馆 (7 articles)


美国 (1332 articles)


弗吉尼亚 (3 articles)


Robert M. Gurney Architect (2 articles)


石灰石 (49 articles)


钢材  (8 articles)


石材 (531 articles)


建筑翻新 (15 articles)