网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第1张图片


John J. Bowen Center for Science and Innovation at Johnson & Wales University / Architectural Resources Cambridge

由专筑网小R,王雪纯编译

来自建筑事务所的描述:2012年,由于普罗维斯顿市I-195的搬迁,约翰逊威尔士大学购买了40英亩的土地。这座创新中心成为了这片场地上的第一座建筑,促进了周边网络的发展,建筑包含有咖啡厅、室外院落、活动空间,街道上的人们也能够看到学生们在这里学习与活动。

Text description provided by the architects. In 2012, Johnson & Wales University purchased 40 acres of property that had become available due to the relocation of I-195 in downtown Providence. As the first completed building constructed on this reclaimed land, the building serves as a new beacon on the edge of the campus and is designed to support the evolving urban street grid with a cafe, outdoor courtyard, lobby event space, and learning activities visible from the street.

互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第2张图片


街道层面的展览空间展示了学生们的公共工作,通高的玻璃窗户给人们带来了无死角的视角。机械与设计学院的负责人说道:“展示创新是我们学院的日常工作,邻里、游客、学校社区都能够通过玻璃窗看到我们的日常生活。”

Gallery space on the street level showcases student work for the public, and the floor-to-ceiling windows provide unencumbered views into daily activity. “Innovation on Display is a foundation of our school,” states the Dean of the School of Engineering and Design. “Neighbors, visitors to the city, and our own college community can look into the windows and see the work that our students do on a daily basis.”

互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第3张图片


全新的大楼为学校的跨学科式体验学习提供了场地。该项目的设计原则是通过开放和灵活的空间,促进科学、技术、视觉艺术、机械工程、计算机科学等多学科发展。在校园中,这座建筑有着灵活且适应性强的空间,从而满足人们不断变化的使用需求。

This new 71,000 SF STEAM building expands the university’s commitment to interdisciplinary and experiential learning. A guiding principle for the project was to provide openness and flexibility to foster a healthy integration of diverse disciplines – science, technology, visual arts, engineering and computer science. Now an active destination on campus, the building features flexible, adaptable spaces that meet ever-changing needs and programming.

互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第4张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第5张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第6张图片


这座充满活力的建筑吸引着不同专业的学生们,该项目的挑战在于需要设计一座跨学科的学术建筑,同时保障最大限度的灵活性和多功能性,各项功能用房彼此结合在一起,其中包括学生休息区、团队空间毗邻老师办公区域,提升了师生之间的互动性,也强调了学生们的“课外”体验。

This dynamic hub for discovery and collaboration attracts students from a wide variety of departments to an area on campus that previously seemed off the beaten path. Challenged to design an interdisciplinary academic building with maximum flexibility and versatility, programmatic adjacencies were considered, including locating the student lounge and teaming spaces near faculty office suites to encourage faculty/student interaction and enhance the “out-of-class” student experience.

互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第7张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第8张图片


整座建筑的通透性也是一大特点,玻璃幕墙直接展示了学生们在教室里的各项活动,同时也给学生们带来了室外景观。走廊和教学空间之间的玻璃幕墙提升了内外空间的连接,促进了各项协作与互动,外部的人们能够看到一层创新实验室与展览空间的科技成果展示。

Transparency into and throughout the building is also a key design feature, showcasing continuous student activity in the labs and classrooms, and views to the campus and urban neighborhood. Enhanced visibility offered by glass partitions between corridors and teaching spaces promotes an interactive, collaborative environment, and passersby can see science on display in the first-floor innovation lab and exhibit spaces.

互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第9张图片


一位平面设计专业的学生说:“我去上设计课的时候,能够看到生物实验室里的各项活动,这是一件有趣的事情。在这座建筑中能够看到其他学生们的学习过程,以及合作空间里的互动与协作,对于我们的学习也会很有帮助。”

“It’s really neat to see what’s going on inside a biology lab while I’m walking to one of my design classes,” said a graphic design major. “It’s so helpful to see the experiences of the other students here with all these collaborative spaces put together in this beautiful building.”

互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第10张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第11张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第12张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第13张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第14张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第15张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第16张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第17张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第18张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第19张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第20张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第21张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第22张图片


互动空间的别样感受丨John J. Bowen科学创新中心第23张图片


建筑设计:Architectural Resources Cambridge
地点:美国,普罗维登斯
面积:6596.1平方英尺
年份:2016年
摄影:John Horner Photography
制作商:EQUITONE, 3form, ALPOLIC, Forbo Flooring Systems, Microsoft, PPG/Oldcastle, Adobe, Newforma, Consolidated Brick, Trimble, Kawaneer 1600, Autodesk, McNeel, Carpet
客户:Johnson & Wales University
机械工程:Odeh Engineers (结构), BR+A (HVAC), Woodward and Curran (土木)
景观设计:Travers Landscape Architects
顾问:LAM Parteners (照明), R.W. Sullivan (规范), Vermeulens Cost Consultants (估算), Thornton Tomasetti (可持续)
合作方:Edward Rowse Architects

Architects: Architectural Resources Cambridge
Location: Providence, United States
Area: 6596.1 ft2
Year: 2016
Photographs: John Horner Photography
Manufacturers: EQUITONE, 3form, ALPOLIC, Forbo Flooring Systems, Microsoft, PPG/Oldcastle, Adobe, Newforma, Consolidated Brick, Trimble, Kawaneer 1600, Autodesk, McNeel, Carpet
Clients: Johnson & Wales University
Engineering: Odeh Engineers (Structure), BR+A (HVAC), Woodward and Curran (Civil)
Landscape: Travers Landscape Architects
Consultants: LAM Parteners (Lighting), R.W. Sullivan (Code), Vermeulens Cost Consultants (Estimating), Thornton Tomasetti (Sustainability)
Collaborators: Edward Rowse Architects

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (10835 articles)


教育建筑 (672 articles)


创新中心 (5 articles)


美国 (1341 articles)


普罗维登斯 (4 articles)


2016 (636 articles)


玻璃 (1826 articles)