网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第1张图片

Barn Living Aalten

由专筑网韩平,杨帆编译

来自建筑事务所的描述:Bureau Fraai建筑事务所已经完成了50平方米的农舍翻新项目,并为紧邻住宅的原有旧谷仓增加了一个现代化的扩展空间。在该扩展设计中,建筑师实现了新旧建筑间的和谐统一。

From the architect. Bureau Fraai has completely renovated a 50’s farmhouse and extended the existing old barn next to the house with a contemporary extension. With the design of this extension the architects realized a harmonic relation between the existing and the new.

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第2张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第3张图片
© Wim Hanenberg

居住在荷兰东部的这间农舍的年轻的家庭有一个愿望:完全翻新过时的室内设计并将住宅向周围美丽的风景开放。Bureau Fraai建筑事务所通过将原有住宅的底层平面完全开放以及增加一个宽敞的扩展空间,在视觉上创造与大花园之间强烈的视觉联系,实现了这一愿望。

The young family living in this farmhouse in the east of Holland had the wish to completely renovate the out-dated interior while also opening up the house to it’s beautiful surroundings. Bureau Fraai realized this by opening up the whole ground floor plan of the existing house and by adding a spacious extension creating a strong visual connection to the big garden.

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第4张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第5张图片
平面图-新/Floor Plan - New

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第6张图片
© Wim Hanenberg

对于扩展部分,建筑师决定按照农舍旁的旧谷仓的形式进行延伸。现存谷仓是由砖块和陶瓷屋顶瓦片建成的,但是延展部分的立面和屋顶都是由黑色氧化钛锌板和隐藏的铝制窗框制成的,给人以大胆的、现代的感觉。

For the extension the architects decided to extent the current old barn next to the farmhouse. While the existing barn was built from bricks and ceramic roof tiles, the façade and roof of the extension are made of black pre-weathered titanium zinc with hidden aluminum window frames giving it a bold and modern feel.

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第7张图片
© Wim Hanenberg

对比鲜明的明亮的室内设计与木制剪刀型框架,在某种程度上参考了古老的荷兰农舍结构。同样地,前部的窗户也采用了这种木质剪刀型框架作为窗框,这样使室内与室外之间的边界都似乎消失了一般。

The contrasting light interior with the wooden scissor frames, on the other hand refers to historical Dutch farm structures. By using this same wooden scissor frame as the window frame for the front windows all borders between the interior and exterior seem to disappear.

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第8张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第9张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第10张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第11张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第12张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第13张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第14张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第15张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第16张图片
© Wim Hanenberg

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第17张图片
轴测图-旧/Axonometric Projection - Existing

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第18张图片
轴测图-新/Axonometric Projection - New

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第19张图片
剖面图-旧/Section - Existing

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第20张图片
剖面图-新/Section - New

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第21张图片
平面图-旧/Floor Plan - Existing

荷兰阿尔滕谷仓生活/ Bureau Fraai第22张图片
© Wim Hanenberg

建筑设计:Bureau Fraai
地点:荷兰,阿尔滕
主持建筑师:Bureau Fraai
设计团队:Rikjan Scholten, Daniel Aw
面积:195.0㎡
项目年份:2015年
摄影:Wim Hanenberg
业主:私人
扩展部分材料:黑色氧化钛锌材料
扩展面积:42㎡

Architects: Bureau Fraai
Location: Aalten, Netherlands
Architect in Charge: Bureau Fraai
Design Team: Rikjan Scholten, Daniel Aw

Area: 195.0 sqm
Project Year: 2015
Photographs: Wim Hanenberg
Client: Private
Material extension: Black pre-weathered titanium zinc
Floor area extension: 42m2


出处:本文译自www.archdaily.com/,转载请注明出处。

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

微博评论箱-微博
还可以输入140
表情
1条评论
规划师杂志社
转发微博
没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (8231 articles)


居住建筑 (2589 articles)


住宅 (2076 articles)


荷兰 (312 articles)


2015 (763 articles)


木材 (2057 articles)


钛锌板 (8 articles)