网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第1张图片

NorthEdge

由专筑网圈圈,韩平编译

NorthEdge是西雅图华盛顿瓦林付的附近的一个的占地208000平方英尺的高技术办公楼。

NorthEdge is a 208,000-square-foot hi-tech office space in Seattle, Washington’s Wallingford neighborhood.

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第2张图片
© Lara Swimmer

它的设计灵感来自于附近的Gasworks公园,它以前是城市市政煤气厂。现在,公园保留了许多原来20世纪初的机器设备。NorthEdge选用与现在公园一致的本土和现代材料,一起纪念本地区过去的工业。

It’s design inspiration came from the adjacent Gasworks Park, which was former home to the city’s municipal gas works. The park today contains much of the original 1900s machinery. The rustic and modern materials selected for NorthEdge harmonizes with materials found at the park to celebrate the area’s industrial past.

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第3张图片
© Lara Swimmer

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第4张图片
图解/Diagrams

Perkins+Will采用了单一四层的建筑的集中设计,用阶梯式的形式和自然的着色来提高和转变直到现在仍然是被抛弃的和受污染的棕色地带。

Perkins+Will’s design approach focuses on a single four-story building with stepped forms and natural coloration to enhance and transform a site that, until recently, was a derelict and contaminated brownfield.

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第5张图片
© Lara Swimmer

建筑围绕38英尺宽的中心室外球场组织,包含一系列小的屋顶平台和走向湖边的通道。在一个具有挑战性的60英尺的平台上开发,Perkins+Will 的设计在战略上堆叠了建筑的四层,沿着阶梯充分利用近景。休息厅创造了一个多层空间,高度透明,可以看到进入公共屋顶平台的行人。

The building is organized around a 38-foot wide central outdoor court comprised of a series of small roof terraces and walkways that step down the site toward the lake. Developed on a challenging 60-foot terrace, Perkins+Will’s design strategically stacks all four floors of the building along the grade to take advantage of nearby views. The lobby creates a multi-story link that is highly transparent to frame views for pedestrians who also have access to a public roof terrace.

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第6张图片
剖面图/Section

该建筑被美国绿色建筑委员会颁发了LEED-Silver证书。建设阶段包括大量地节约用水,在附近进行长期的水清理以提高水质量。

The building is certified LEED-Silver by the U.S. Green Building Council. The construction phase included substantial water conservation and clean up to improve water quality in the near and long-term

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第7张图片
© Lara Swimmer

项目描述:此项目的主要材料之一是耐候钢,即经常被提及Cor-Ten品牌。面板提前在场地外风化达六个月,该材料主要运用在雨幕中。建筑细节设计追求最小化的氧化,比如过滤沙的河石的窗台遮板。

Product Description. One of the principal materials used on this project was weathered steel (A606), often referred to by its trademark name Cor-Ten. The panels were pre-weathered off-site for six months and used in a rainscreen application. Thoughtful detailing sought to minimize oxidation run-off including providing sill flashing with river rock to help filter any residue.

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第8张图片
© Lara Swimmer

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第9张图片
© Lara Swimmer

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第10张图片
© Lara Swimmer

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第11张图片
© Lara Swimmer

NorthEdge办公楼/ Perkins+Will第12张图片
三层平面图/Level 3 Floor Plan

建筑师:Perkins+Will
建筑位置:美国 华盛顿州 西雅图
主建筑师:Kay Kornovich, Erik Mott, Gavin Smith, Ed Palushock, Nathan Williams
建筑面积:210平方英尺
项目时间:2016年
摄影:Lara Swimmer
厂商:Cascadia, EFCO 5600, Kingspan
总承包:Lease Crutcher Lewis
委托人:Touchstone Corp
结构师:Magnusson Klemencic Associates

•        Architects: Perkins+Will
•        Location: Seattle, WA, United States
•        Architect in Charge: Kay Kornovich, Erik Mott, Gavin Smith, Ed Palushock, Nathan Williams
•        Area: 210.0 ft2
•        Project Year: 2016
•        Photographs: Lara Swimmer
•        Manufacturers: Cascadia, EFCO 5600, Kingspan
•        Client: Touchstone Corp
•        General contractor: Lease Crutcher Lewis
•        Structural + Civil: Magnusson Klemencic Associates


出处:本文译自www.archdaily.com/,转载请注明出处。


【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (6543 articles)


办公建筑 (408 articles)


办公楼 (189 articles)


美国 (811 articles)


西雅图 (33 articles)


2016 (352 articles)


Perkins + Will (4 articles)


耐候钢 (39 articles)