网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第1张图片

Studio Mills converts Kraków monastery flat into minimalist family home

由专筑网姚小俊,韩平编译

Mills 伦敦事务所把一所位于Kraków老修道院的公寓改造成一个充满阳光的家庭住宅。

Mills 事务所由双胞胎姐妹Jayne 和Kirsty Mills创立,她们使用洁白的颜色和简单的家具,以及定制的细木工为波兰家庭创造出极简主义风格的室内空间。

London office Studio Mills has transformed an apartment at an old Kraków monastery into a light-filled family residence.
Studio Mills, founded by twin sisters Jayne and Kirsty Mills, used pale colours, simple furnishings and bespoke joinery to create the minimalist interior for the Polish home.

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第2张图片

设计师选择了花旗杉木地板和白色的墙壁使空间感觉明亮透气。他们还尽可能保持开敞式平面布局。

The designers opted for Douglas fir flooring and white-washed walls to make the space feel bright and airy. They also kept the layout as open-plan as possible.

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第3张图片

“顾客想要一个现代感的家,只需要转动钥匙然后走进去”工作室告诉我们。

“我们基于公寓的建筑设计;在玻璃的两侧–加阁楼,它在建筑物的顶层的公寓,所以充满了阳光。”

"The client wanted a modern home you could simply turn the key and walk into," the studio told Dezeen.
"We based the design on the architecture of the apartment; glazing to both sides – plus as the penthouse, it is the highest apartment in the building, so is flooded with light."

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第4张图片

在起居室,通高的书架墙延伸了整面墙体,使用涂白色漆的胶合板制成,外部搭着可以滑动的梯子。

设计者同样在家具和装饰中引入了一些醒目的颜色。

In the living area, a full-height library wall made from white lacquered plywood – complete with a rolling ladder – spans one wall.
Here, the designers also introduced some bold colours through furniture and decorations.

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第5张图片

一个灰色的沙发与芥末黄色扶手椅和一个圆形绿色墙边桌形成对比,此外单色小块地毯衬托浅色木地板。

“我们想使冬季的短日照最大化,所以我们使用浅色调,以反射进可能多的光,”设计师补充说。

A grey sofa contrasts with a mustard yellow arm chair and a circular green sidetable, while a monochrome rug stands out against the light-coloured wooden floor.
"We wanted to maximise the short daylight in winter so we created a palette to reflect the light as much as possible," added the designers.

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第6张图片

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第7张图片

厨房位于空间的后部,由一个小的餐桌隔开,搭配着不同颜色的椅子。

在厨房,定制橱柜是淡绿色的色调–这种色调在休息室和餐厅的景观墙不时出现。

A kitchen is located at the rear of this space, separated by a small dining table that features chairs in different shades.
In the kitchen, bespoke cabinets are coloured in pale green tones – a shade that is echoed on feature walls in the lounge and dining space.

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第8张图片

白色大理石用于厨房和浴室,创造设计师所认为的“整体环境”。

黄铜细节遍布整个房间,包括电灯开关,插座,浴室水龙头和散热器。

White marble is used in both the kitchen and the bathroom to create what the designers call a "holistic environment".
There are also brass details throughout the property, including light switches, plug sockets, bathroom taps and radiators.

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第9张图片

Mills工作室总部设在伦敦东南部。工作室在手表品牌拉尔森&詹宁斯曼哈顿店的后面,其特点是悬臂式展示柜和提供经典瑞典点心的酒吧。

由Edmund Dabney摄影。

Studio Mills is based in southeast London. The studio was also behind the Manhattan store for watch brand Larsson & Jennings, which features a cantilevered display counter and a bar serving typical Swedish refreshments.
Photography is by Edmund Dabney.

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第10张图片

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第11张图片

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第12张图片

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第13张图片

Kraków 修道院公寓改造成简约的家/Mills 工作室第14张图片


出处:本文译自www.dezeen.com/,转载请注明出处。

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

室内 (1403 articles)


居住空间 (508 articles)


住宅 (2077 articles)


波兰 (66 articles)


克拉科夫 (5 articles)


大理石 (182 articles)


玻璃 (1257 articles)