网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第1张图片

Andrea Lenardin Madden在洛杉矶中部地区增加了悬臂延伸
Andrea Lenardin Madden adds cantilevering extension to midcentury LA residence

由专筑网缕夕,李韧编译

建筑师Andrea Lenardin Madden为20世纪50年代洛杉矶Bel Air社区的精英家园扩建了一个玻璃体量,该体量与建筑主体成一定角度,并延伸至周围的景观环境中。

For a 1950s home in Los Angeles' elite Bel Air neighbourhood, architect Andrea Lenardin Madden has added an angular volume with floor-to-ceiling glass that extends over the landscape.

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第2张图片

该项目需要修复和扩大Ward住宅,这是由Rodney Walker设计的一个具有里程碑意义的住所,Rodney Walker是一位著名的中产阶级现代建筑师,他构思了许多研究住宅。这座住宅建于1954年,位于Mulholland Drive,这是一条历史悠久的道路,许多电影、书籍和歌曲都引用过它。

The project entailed restoring and expanding the Ward House, a landmarked residence designed by Rodney Walker, a notable midcentury-modern architect who conceived several Case Study Houses. Built in 1954, the dwelling is situated along Mulholland Drive, a historic road that has been featured in movies, books and songs.

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第3张图片

负责本地工作室工程项目的 Lenardin Madden 希望保持室内家具的完整性,同时让空间具有“明显的现代感”。为了让生活空间的质量得到提升,设计师还仔细考虑了空间的比例和视线。

Lenardin Madden, who leads the local studio alm Project, sought to preserve the integrity of the home while giving it a "distinctly contemporary feel". The amount of living space was doubled, and proportions and sight lines were carefully considered.

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第4张图片

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第5张图片

这座2层住宅面积约2000平方英尺(约186平方米),顶部有一个雕塑性的体量,悬挂在斜坡上。体量的一面朝着一个带游泳池的庭院,而其他面则朝着丘陵景观。

建筑师说:“它的顶层悬挂在山坡上方,朝向遥远的山景,扩建部分与原有的体量仍然有些许区别。”

Encompassing 2,000 square feet (186 square metres), the two-storey addition consists of a rectilinear base topped with a sculptural volume that cantilevers over the sloped site. Once side faces a courtyard with a pool, while other elevations look toward the hilly landscape.
"With its top floor cantilevered above the hillside and reoriented to capture distant mountain views, the annex footprint remains contained and distinct from the old house," the architect said.

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第6张图片

建筑师额外设计了一个带吧台的游泳池、主人套房、卧室、浴室以及图书馆。在上层,扩建部分通过一个混凝土通道与原有的生活空间相连,这个通道中还有一个小型图书馆。

Lenardin Madden说:“大通道连接着原有建筑,形成新旧空间的连接体,并且也让建筑与现有景观相联系。”

The addition contains a pool room with a wet bar, a master suite, another bedroom and bathroom, and a library. On the upper floor, the extension is connected to the original home by a concrete "catwalk" that contains the library.
"On its far end the catwalk meets grade, hence grounding the new structure to the site and linking it to the existing landscape," said Lenardin Madden.

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第7张图片

所增加的体量的下方由暴露的现浇混凝土制成。具有纹理的混凝土挡土墙被设计成类似于原始家庭的榫槽红木包层。上部则运用的是外包水泥板的钢框架。

The lower walls of the addition are made of exposed, cast-in-place concrete. A textured concrete retaining wall was designed to resemble the original home's tongue-and-groove redwood cladding. The upper portion has a steel frame with cement board cladding.

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第8张图片

建筑师说:“这个新建筑的设计灵感来源于传统建筑,建筑的立面材料来自于建筑自身的结构系统,也来自于符合当地文脉历史的传统质感。”

"The new construction takes cues from the historic house – honouring the Case Study philosophy of economy in which the skin of a building derives from its structure, and of pure materials thoughtfully applied in context," the architect said.

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第9张图片

在建筑内部,建筑师运用了灰色面板、抛光的混凝土地板以及一些当代装饰。落地玻璃将丘陵地带的景观直接展现在人们眼前。

Inside, the addition features ash panelling, polished concrete floors and contemporary decor. Floor-to-ceiling glass offers sweeping views of the hilly terrain.

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第10张图片

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第11张图片

Lenardin Madden说:“这样的做法既气派又谨慎,最大限度地运用了自然光和新鲜空气,并将这些自然元素引入人们的室内外生活之中,扩建部分十分独特,既有悬挑性能,又拥有广阔的景观视野。”

"Both commanding and discreet, maximising the flow of natural light and air, and pushing the concept of indoor/outdoor living, the annex is airborne over the property and open to extensive views," Lenardin Madden said.

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第12张图片

该项目还涉及到原始房屋的装修工程。建筑师说:“这座住宅已多年不用。我们利用这个机会将结构恢复到其原始状态,其中包括整个灰色面板、浴室和厨房的更新。”

洛杉矶有许多中产阶级住宅,其他类似的翻新项目有已故摄影师Hollywood Julius Shulman的好莱坞山庄(Hollywood Hills),由Lorcan O'Herlihy建筑师于2015年更新。该房屋建于1950年,由建筑师Raphael Soriano设计。

The project also involved extensive renovations to the original house. "The house had been neglected for years," the architect said. "We used the opportunity to restore the structure to its original integrity, including ash paneling throughout, and updates to the bathrooms and kitchen."
Among Los Angeles' abundant midcentury homes, others to receive overhauls include the Hollywood Hills residence of the late photographer Julius Shulman, which was updated in 2015 by Lorcan O'Herlihy Architects. The home was built in 1950 and was designed by architect Raphael Soriano.

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第13张图片

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第14张图片

建筑的翻新改造,只为那更美好的生活第15张图片


出处:本文译自www.dezeen.com/,转载请注明出处。

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (9862 articles)


居住建筑 (3023 articles)


住宅 (2469 articles)


美国 (1214 articles)


洛杉矶 (112 articles)


玻璃 (1638 articles)


混凝土 (2359 articles)


水泥板 (21 articles)