网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
汉普顿住宅扩建设计/ Desai Chia第1张图片

Desai Chia adds pointy extension to cedar-clad cottage in the Hamptons

由专筑网朱王倩,韩平编译

美国工作室Desai Chia在纽约长岛已经整修了一间乡间住宅,并创造了与主要住宅形成对比的延展空间。
   
水磨房位于汉普敦的小村庄Watermill,在树木茂密的土地上可以俯瞰邻近的农场。      

US studio Desai Chia Architecture has overhauled a country home in Long Island, New York, and created an extension that is meant to be an "expressive counterpoint" to the main dwelling.
The Watermill House is located in Watermill, a hamlet in the Hamptons, and is situated on a tree-dotted property that overlooks a neighbouring farm.
                 
汉普顿住宅扩建设计/ Desai Chia第2张图片

项目需要多坡屋顶的传统住宅的改造,及1600平方英尺(149平方米)单层建筑的增加。

住宅重新布局,因此围合出一个花园和游泳池,并提供全面的景色视野。这样设计的目标是“加强户外活动和周围景色的联系”。

The project entailed the renovation of a traditional cottage clad with a multi-pitched roof, along with the creation of a single-storey addition that encompasses 1,600 square feet (149 square metres).
The home was re-oriented so it embraces a garden and swimming pool, and offers sweeping views of the landscape. The goal was to "reinforce the relationships between outdoor activities and the surrounding landscape".

汉普顿住宅扩建设计/ Desai Chia第3张图片

团队提炼了现存住宅的建筑语言,增加新的灯光,改善了空气流动,以及将棕色的墙板染成了深灰色。

延伸——对于小屋而言意味着“表现对比”——其特色是雕刻形式和折叠的屋顶。它也覆盖了深灰色的瓦。

The team refined the architectural language of the existing cottage, adding new lighting, improving the spatial flow, and staining the external brown cedar shingles a dark grey hue.
The extension – meant to serve as an "expressive counterpoint" to the cottage – features a sculptural form and a folded roof. It also is sheathed in dark grey shingles.

汉普顿住宅扩建设计/ Desai Chia第4张图片

汉普顿住宅扩建设计/ Desai Chia第5张图片

“关于增建最初的概念是民居形式和材料的大胆诠释,”Desai Chia Architecture说道,这是1996年创建的纽约工作室。“它通过有力的、起伏的、结构形成的拱形天花板庆贺居住区域”。
     
居住区域、客厅和厨房被移到新增加的区域,同时也作为住宅的主要入口——“吸引客人直接进入房子最有社交活力的部分”。

"Our concept for the addition included a bold interpretation of vernacular forms and materials," said Desai Chia Architecture, a New York studio founded in 1996. "Its form is defined by a powerful, undulating, vaulted ceiling of structural framing that celebrates the living areas."
The living area, dining area and kitchen were moved into the new addition, which now serves as the primary entrance to the residence – "drawing guests directly into the most socially vibrant part of the home".
   
汉普顿住宅扩建设计/ Desai Chia第6张图片

客厅以落地窗和通往平台的滑动玻璃门为特色。屋顶部分悬挑在庭院上方。
   
新增部分装有现代装饰品和木地板。天花板由胶合板组成,并外露结构梁。

The living room features floor-to-ceiling windows and sliding glass doors that open onto a terrace. A portion of the roof cantilevers over the tiled patio.
The addition is fitted with modern decor and wood flooring. The ceiling consists of plywood panels and exposed structural beams.
     
汉普顿住宅扩建设计/ Desai Chia第7张图片

在现存的屋子里,一层升级变为家庭房间、家庭办公和客房套房。楼上,团队扩大了卧室,并翻新了公共卫生间和休憩区。
   
工作室也替换了窗户以改善保温层,将过时的燃油锅炉变成了节能的丙烷动力系统。

In the existing home, the first floor was upgraded and converted into a family room, home office and guest suite. Upstairs, the team enlarged bedrooms and refurbished a shared bathroom and sitting area.
The studio also replaced windows to improve thermal performance and replaced an antiquated oil-fired boiler with an energy-efficient, propane-powered system.
     
汉普顿住宅扩建设计/ Desai Chia第8张图片

项目仅半年就完成了。
   
“改造/增建的方式减少了客户的建造时间,也降低了开销”公司说道,表示它也是比重新建造更加可持续的全新的住宅。

The project was completed in just over six months.
"The renovation/addition approach reduced [the clients'] construction time frame and kept costs down," the firm said, noting that it also was more sustainable than building an entirely new home from scratch.
      
汉普顿住宅扩建设计/ Desai Chia第9张图片

“拆毁是环境的灾害”建筑设计师说道。“我们重复使用并负责地适应现存住宅而不是拆毁它,并把建筑垃圾都运送到填埋场”。
     
Desai Chai 的其他项目包括纽约乡村的玻璃盒子家,其使用了预制件元素。

摄影:Paul Warchol

"Tear-downs are a plague on the environment," the architects said. "We reused and responsibly adapted the existing cottage instead of tearing it down and putting all of that demo waste in a landfill."
Other projects by Desai Chai include a glass box home in rural New York that was built using prefabricated elements.
Photography is by Paul Warchol.


项目信息:
建筑设计事务所:Desai Chia Architecture
项目团队:Katherine Chia, Arjun Desai, Eva Lynch, Eric Feuster, Kenneth Mitchell, Katsuya Arai
结构:Murray Engineering
灯光: Christine Sciulli Light + Design
能源顾问:New York Building Technologies Group
承包商: Aran Inc
建筑摄影:Paul Warchol

Project credits:
Architect: Desai Chia Architecture
Project Team: Katherine Chia, Arjun Desai, Eva Lynch, Eric Feuster, Kenneth Mitchell, Katsuya Arai
Structural: Murray Engineering
Lighting: Christine Sciulli Light + Design
Energy Consultant: New York Building Technologies Group
Contractor: Aran Inc
Photography:Paul Warchol


出处:本文译自www.dezeen.com/,转载请注明出处。

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (9008 articles)


居住建筑 (2778 articles)


住宅 (2237 articles)


美国 (1048 articles)


弗吉尼亚州 (6 articles)


Desai Chia (2 articles)


玻璃 (1386 articles)


木材 (2212 articles)