网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
融于自然的露天剧院改造项目第1张图片

伦敦摄政公园露天剧院
Regent's Park Open Air Theatre / Reed Watts Architects

由专筑网王沛儒,邢子编译

来自建筑事务所的描述。Reed Watts的建筑师事务所已经完成了在伦敦中心威斯敏斯特新的摄政公园露天剧场,包括新的排演工作室和餐饮厨房。在7个月的时间内,这个480平方米的剧院被重新建造在皇家公园的场地里,这是86年来的第一次。

摄政公园露天剧场是一个独特的文化机构,它在夏天每天晚上接待超过1200名观众。Reed Watts的设计通过回应林地环境微妙地结合建筑构成,使人体验与周围环境一起工作和欢呼的愉悦。

Text description provided by the architects. Reed Watts Architects have completed new building housing new rehearsal studios and catering kitchen for the Regent’s Park Open Air Theatre in Westminster, Central London. The 480m2 project was built in just seven months amongst the protected Royal Parks trees and brings together the theatre’s operations onto one site for the first time in its 86 year history.
Regent’s Park Open Air Theatre is a uniquely located cultural institution that hosts audiences of over 1,200 people each night during the summer. Reed Watts’ designs respond to the woodland setting with subtle contextual architecture that works with and celebrates its surroundings.

融于自然的露天剧院改造项目第2张图片

融于自然的露天剧院改造项目第3张图片

该结构是由预制的交叉层压木材(CLT)面板系统建造的。这种轻质结构可以在剧院关闭的冬季很快的被建立起来,它需要的地基相对较小,从而减少了对邻近树根的影响。从外部看,这栋建筑的底座上覆盖着一圈暗色的落叶松带,在较高的顶部有一层纹理覆盖的树冠层。覆盖层的设计使它在公共的侧面(内圈和保姆草坪)上呈现出黑色的立面(公共面),而从剧院内部则可以看到更丰富的金色纹理。

The structure is constructed from a prefabricated, cross-laminated timber (CLT) panel system. This lightweight structure was erected quickly (during the winter season when the Theatre was closed) and required relatively small foundations, thus reducing the impact on neighboring tree roots. Externally, the building is clad in a band of darkly stained larch at the base, with a crown of textured cladding at higher levels. The cladding has been designed so that it presents a black restrained façade to public sides (Inner circle and Nannies lawn) with a richer golden texture visible from the Theatre.

融于自然的露天剧院改造项目第4张图片

新建筑位于场地的远角,周围环绕着成熟的树木,因此采用的方法是隐性的、经过深思熟虑的设计,这是对边缘现有剧院建筑的自然延伸。在地面上,新的空间被分成两个部分,一个新的餐饮区环绕着建筑,为观众和员工提供服务。上层的地面则提供了更多的排练空间和绿植空间。

Located in the far corner of the site the new structure is surrounded by mature trees, and so the approach is recessive and thoughtful design, which reads as a natural extension to the existing Theatre buildings along the boundary edge. At ground level, the new space is split into two with a new catering wing providing food for audience and staff which is wrapped around the double-height studio. The floor above provides further rehearsal spaces and a green room.

融于自然的露天剧院改造项目第5张图片

融于自然的露天剧院改造项目第6张图片

融于自然的露天剧院改造项目第7张图片

新排练室是一个创新的、适应性强的空间,适合剧院的演出需要,也非常适合以前依赖场外设施的舞者、演员和杂技演员。这个开放式的14.3米x10米的工作室有4.1米高的天花板和一个全身镜子以及窗帘,通过屋顶灯和一个大框架窗户提供自然光,并可以看到周围的树木,而所有的这些都可以通过集成的百叶窗被遮挡。该工作室还包括弹簧地板,以及Harlequin乙烯基漆和地板下的供暖,还有先进的管道工程为空间提供机械通风(和冷却)。

The new studio is an innovative and adaptable rehearsal space that suits the needs of the theatre’s productions including dancers, actors, and acrobats who had previously relied on off-site facilities. The open 14.3m x 10m studio includes 4.1 high ceilings and a full height mirror and curtain, natural light and a glimpse of the adjacent trees is provided via roof lights and a large framed window, all which can be blacked out by integrated blinds. The studio also includes sprung floor which has a Harlequin vinyl finish with underfloor heating. The space is mechanically ventilated (and cooled) from ductwork at a high level.

融于自然的露天剧院改造项目第8张图片

融于自然的露天剧院改造项目第9张图片

新的厨房设施使原先的餐饮空间面积增加了一倍,使剧院服务得到改善并扩大了食物供应。厨房为5位厨师提供了位置,还包括一个可以在野餐草坪上进行展示的服务台。在对林地背景的进一步参考中,CLT框架和楼梯暴露在空间中,通过它可以通向更深的排练空间和一楼的绿植空间。

The new kitchen facilities double the catering space that was previously on the site which allows the theatre to improve and broaden its food offer. The kitchen provides stations for 5 chefs and also includes a server which colorfully opens out pre-show onto the picnic lawn. In a further reference back to the woodland setting, the CLT frame is exposed in circulation spaces including the stair which leads to further rehearsal spaces and green room on the first floor.

融于自然的露天剧院改造项目第10张图片

融于自然的露天剧院改造项目第11张图片

鉴于该遗址的敏感性,项目设计需要与威斯敏斯特、皇家公园和当地利益相关者广泛协商,以获得规划许可和保护区的同意。这是Reed Watts去年完成后台存储工程的第二个项目。计划在明年进行的未来工程,包括一些对现有建筑的修改、增强建筑景观,以进一步改善这个独特的场地。

Given the sensitive nature of the site extensive consultation was required with Westminster, Royal Parks, and local stakeholders to secure planning permission and conservation area consent. This is the second project on the site for Reed Watts having completed backstage storage works last year. Future works, planned for next year, include landscape enhancements and modifications to some existing buildings to further improve the unique site.

融于自然的露天剧院改造项目第12张图片

融于自然的露天剧院改造项目第13张图片

融于自然的露天剧院改造项目第14张图片

融于自然的露天剧院改造项目第15张图片

融于自然的露天剧院改造项目第16张图片

融于自然的露天剧院改造项目第17张图片

融于自然的露天剧院改造项目第18张图片

融于自然的露天剧院改造项目第19张图片

融于自然的露天剧院改造项目第20张图片

建筑事务所:Reed Watts建筑师事务所
位置:英国,切斯特路摄政公园
建筑负责人:CA Peter Lawrence, Stallworthy
面积:480.0平方米
项目年份:2018年
摄影:Simone Kennedy, David Jensen
建造商:Troldtekt, Russwood

Architects: Reed Watts Architects
Location: the Regent's Park, Chester Rd, London NW1 4NR, United Kingdom
Project Manager: CA Peter Lawrence, Stallworthy
Area: 480.0m2
Project Year: 2018
Photographs: Simone Kennedy, David Jensen
Manufacturers: Troldtekt, Russwood

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (9695 articles)


文化建筑 (1015 articles)


剧院 (66 articles)


露天剧场 (9 articles)


英国 (510 articles)


伦敦 (328 articles)


2018 (504 articles)


木材 (2407 articles)