网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第1张图片

Architects: Cornelius + Voge
Location: Roskilde County, Denmark
Project Year: 2012
Photographs: Adam Mork
建筑师:Cornelius + Voge
地点:Denmark的Roskilde
项目年份:2012
摄影:Adam Mork
特别鸣谢翻译一组10号 张晓丽
提供的翻译,译稿版权归译者所有,转载请注明出处
•       选自Denmark Roskilde的Cornelius + Voge的公共设施类

Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第2张图片



Project Area: 600 sqm
Client: Roskilde Municipality
项目面积:600平方米
承包商:Roskilde Municipality

The project is a conversion and extension of an existing building. The main approach is to make a new interpretation of the red barn buildings and fishermen cabins of the old part of the village where the building is located. The extension to the old building starts where the building takes a turn making a more intimate feeling surrounding the outdoor play areas.

该项目是既存建筑物的改建及扩建。主要方法是重新诠释了红色谷仓建筑以及建筑坐落的老村庄的渔民小屋。老建筑的扩建从建筑转弯处开始,该转弯处建造了与周围室外游乐区更亲密的感觉。

Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第3张图片


The building is located between an old village and a seventies development, so in order to underline a regional identity to the building it was coloured all red. The red colour follows the tradition of the old fishermen cabins of the village, which are one of the most characteristic elements of the village. The roof has the same colour as the facades to make the shape of the building more precise and simple underlining the basic shape of the building.

该建筑位于一个古老的村庄和七十年代开发区之间,因此,为了强调其区域特性,把它涂成红色。红色遵循老渔村小木屋的传统,这是该村最有特色的元素之一。屋顶与外墙有相同的颜色,使建筑物的形状在强调其基本外形的基础上更加精确和简单。

Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第4张图片


The building is renovated into a low energy building, covered with new facade materials and reorganized into a more open, playful and modern building.  New covered areas, balconies and stairs integrates more intimate corners and living areas both outside and inside. The surrounding green areas are more integrated and daylight optimised. The extension includes a flexible multi purpose hall for concerts, theatre, playing and sports activities including an integrated climbing wall.

建筑改建成低能耗建筑,覆盖着新的门面材料,并改组为一个更加开放、趣味且现代的建设。全新的室内空间,阳台和楼梯集成了更亲密的角落以及内外的生活区。周围的绿色区域更为平均且可通过日光优化。其扩建包括一个灵活多功能的大厅,可承办音乐会、戏剧、演奏和包括综合攀岩在内的体育活动。

Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第5张图片


Several facade elements breaks the basic shape of the building into a smaller scale: a stair functions as a small stage area, covered entrances and the corner window which cantilevers from the building and creates a more intimate living space for the children to sit in smaller groups – a private space being a part of the interior and exterior at the same time.

一些外观元素将建设的基本形状分成较小的规模:楼梯作为一个小舞台区,可覆盖入口和转角窗,从而为该建筑创建了悬臂的结构并为一小群坐在一起的孩子构建了一个更亲密的生活空间- 一个同时作为室内与室外一部分的私人的空间。



Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第6张图片

Plan 02 平面图02

Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第7张图片



Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第8张图片


Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第9张图片


Plan 01 平面图01



Plan 02平面图02

Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第10张图片


Elevation 01 立体图01

Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第11张图片


Section 01 截面图01

Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第12张图片


Section 02截面图02

Youth Centre in Roskilde / Cornelius + Voge第13张图片

Diagram 01  草图01
【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

  • levinliu
  • 2012.12.07 11:23
    这个改造真的很好,材料很简单,风格很简洁。
    • 0
  • 、唯一
  • 2012.12.06 13:22
    我有种想法,把转角的玻璃做成活动的
    • 0
  • 、唯一
  • 2012.12.02 18:40
    怎么有种中国风的味道,
    • 0
  • shanghao8
  • 2012.12.02 10:39
    不错的   喜欢这样的style
    • 0
  • ohhayley
  • 2012.11.25 00:08
    改造非常别致~有情趣{:4_89:}
    • 0
  • 村编辑部
  • 2012.11.23 15:41
    缥缈孤鸿 发表于 2012-11-23 12:30
    改造的东西是不是更难做

    是的
    • 0
  • 缥缈孤鸿
  • 2012.11.23 12:30
    改造的东西是不是更难做
    • 0
  • 小子丫头czh
  • 2012.11.22 19:41
    • 0
  • sunliming843308
  • 2012.11.21 14:51
    富有情趣,坡屋顶!
    • 0
  • ycw378204330
  • 2012.11.20 23:15
    踩过,踩过。
    • 0
  • yy1yy100
  • 2012.11.20 23:13
    童话般的建筑总是能给人带来惊喜和温馨的感觉,红色的屋顶,象征着家的大角度坡屋面,以及戏剧性的楼梯和屋身的关系,这一切让这个建筑变得十分有趣。
    • 0
    已有 1 人评分粮票 收起 理由
    村编辑部 + 10 说的有道理。。。。

    总评分:   查看全部评分

    没有了...
    评论加载中,请稍后!

    建筑 (9008 articles)


    文化建筑 (964 articles)


    活动中心 (33 articles)


    丹麦 (181 articles)


    2012 (376 articles)


    低耗能 (4 articles)


    扩建和改建 (17 articles)


    公共设施 (7 articles)