网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第1张图片


Fraher Architects为Signal 住宅增加了工业风的黑色元素
Industrial setting informs robust palette of Fraher Architects' Signal House

由专筑网缕夕,曹逸希编译

Fraher Architects近日为伦敦King's Cross的一座排屋,增加了一个由黑色穿孔板包裹的扩展部分,并增加一个金属楼梯。

Fraher Architects的创始人Lizzie Webster和Joe Fraher对位于伦敦市中心的维多利亚时期Signal 住宅进行了全面的现代化改造。

通过引入穿过房屋中心的新楼梯,建筑师在建筑物的所有楼层上增强了连接以及营造出更好的凝聚力。

Fraher Architects has refurbished a terraced house in London's King's Cross, adding a rear extension clad in perforated black metal, and a metalwork staircase.
Lizzie Webster and Joe Fraher, founders of Fraher Architects, carried out a comprehensive modernisation of Signal House, a Victorian property in central London.
By introducing a new staircase that ascends through the centre of the house, the architects have created an enhanced connection and better cohesion across all floors of the building.

英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第2张图片


“业主要求我们重新审视现有建筑的每个方面,提出最有效的空间利用,同时在每个楼层内创造强烈的地方感。”建筑师说。

“这个设计方案让我们有机会重新定位楼梯核心,使其成为贯穿建筑中心的一件特色家具,释放出规划平面内的空间,让平面变成宽敞而充满活力的生活空间。”

"The client asked us to look at revisiting every aspect of the existing building to propose the most efficient use of space whilst creating a strong sense of place within each of the floors," said the architects.
"The brief gave us the opportunity to look at relocating the stair core to become a feature piece of furniture that runs through the centre of the building, freeing up space within the plan to provide generous and dynamic living spaces."

英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第3张图片


英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第4张图片


英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第5张图片


最初楼梯布置的位置,导致现有的地下楼层感觉与其他生活空间脱节。因此,新的楼梯采用纤细的黑色条形状围护起来,作为专用的循环路线,可以通往楼顶和不同的楼层。

重新布置的地下楼层,现在设有一个厨房和用餐区,延伸到后花园。曾经用作煤库的前空间改造成淋浴房和杂物间。

The position of the original stair had caused the existing lower-ground floor to feel disconnected from the rest of the living spaces. The new staircase, encased in slim black bars, provides a dedicated circulation route that allows views across the floors and between different levels.
The reconfigured lower-ground floor now houses a kitchen and dining area that extends out towards the rear garden. Spaces at the front of the building that once contained coal vaults were converted into a shower room and utility room.

英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第6张图片


在整个新旧空间中,建筑师采用了坚固且深色材料,通过大量使用浅灰细木和地板来软化室内效果。

“内部材料的使用,受到靠近King's Cross的工业区和早期维多利亚式建筑遗产的影响。”工作室解释说。“在楼梯金属制品、五金制品和黄铜制品中多采用粉末涂层。”

Throughout the old and new spaces, the architects applied a consistent material palette of robust, dark materials that is softened by the extensive use of light-ash joinery and flooring.
"The interior material use was influenced by the industrial location close to King's Cross and the heritage of early Victorian buildings," the studio explained. "Powder-coated metalwork can be found in the staircase, ironmongery, brassware and sanitaryware."

英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第7张图片


建筑后部扩建部分采用精细穿孔金属面板,让建筑表面具有质感。金属被旋转的玻璃门和包裹在扩展部分上方的窗户中断。

扩建部分的屋顶灯位于返梁砖砌支撑的另一个垂直窗户,通过窗户可以从两层欣赏花园景色。

The single-storey rear extension is clad in finely perforated metal panels that give the surfaces a textural quality. The metal is interrupted by a pivoting glazed door and a window that wraps up and over the extension.
The extension's roof light adjoins another vertical window in the rear of the brick outrigger on the upper ground-floor, permitting views towards the garden from both levels.

英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第8张图片


厨房上方的两个附加窗户让日光照射到空间内,用餐区上方的空隙引入更多的光线,并与上方的生活空间形成视觉连接。

整个房子的定制木家具由Fraher Architects的合作伙伴公司Shape London制作。 包括餐桌,储物柜和书桌,以及受建筑原有特色启发的工作台。

Two additional roof lights above the kitchen allow daylight to flood into the space, and a void above the dining area enables more light to filter through and creates a visual connection with the living space above.
Bespoke joinery throughout the house was fabricated by Fraher Architects' partner company, Shape London. This includes the dining table, drinks cupboard and desk, as well as panel work inspired by the building's original features.

英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第9张图片


Fraher Architects在英国伦敦进行了许多住宅扩建设计,其中一个用黑色木材覆盖的住宅,另一个用灰色砖砌成的住宅,还有一个用玻璃屋顶覆盖的住宅。

在伦敦其他同一风格时期的住宅的扩建设计,还有Trewhela Williams在East Finchley使用对比砖块建造的爱德华风格的房屋,Al-Jawad Pike使用混凝土砌块在Peckham的维多利亚时期住宅中添加两层楼。

照片来源:Adam Scott

Fraher Architects has worked on many extensions to homes in the British capital, including one clad in blackened-timber, another covered with slate-grey bricks, and a third topped with a glass-roof.
Other extensions to period homes in London include Trewhela Williams extention an Edwardian house in East Finchley using contrasting bricks, and Al-Jawad Pike using concrete blockwork to add two stories to a Victorian property in Peckham.
Photography by Adam Scott.

英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第10张图片


英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第11张图片


英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第12张图片


英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第13张图片


英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第14张图片


英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第15张图片


英国老宅扩建改造,大胆引入第二种风格的元素第16张图片


【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (9862 articles)


居住建筑 (3023 articles)


住宅 (2469 articles)


扩建项目 (36 articles)


英国 (533 articles)


伦敦 (343 articles)


Fraher Architects (3 articles)


金属 (499 articles)


木材 (2475 articles)


穿孔板 (10 articles)